Herstructurering hoofdkantoor bugatti

Grote economische uitdagingen en een massale omzetdaling als gevolg van de Covid-19 pandemie hebben het voor bugatti noodzakelijk gemaakt om maatregelen te nemen ter verlaging van de kosten en ter bescherming van de liquiditeit.

Personeelsreducties 
Deze aankondiging kwam in het persbericht dat de firma deelde met de redactie van MannenMode. Op het hoofdkantoor van bugatti GmbH in Herford, waar 349 personen werkzaam zijn, moeten aangepaste processen en een personeelsreductie van 100 personen het bedrijf toekomst proof  maken.  “De personeelsreductie  heeft invloed op alle bedrijfsonderdelen en hiërarchische niveaus.  Als familiebedrijf hebben we een bijzondere band met onze medewerkers ter plaatse en betreur ik het ten zeerste dat we deze stap moeten zetten” aldus Wolfgang Brinkmann, managing partner van de bugatti Holding.

Verdere omzetdaling verwacht 
Voor het boekjaar 2020 verwacht bugatti een aanzienlijke omzetdaling van 25 tot 30 procent. Rekening houdend met de over-bevoorrading in de detailhandel, gaan zij er vanuit ook in 2021 te maken te krijgen met een dalende omzet.  “Met nieuwe structuren, een digitaal offensief en een zeer gemotiveerd team zullen we ondanks alles de toekomst vanuit een goede positie tegemoet treden” voegt Klaus Brinkmann, managing partner van bugatti Holding, toe.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0