HUGO BOSS lanceert klantenloyaliteitsprogramma

HUGO BOSS lanceert klantenloyaliteitsprogramma

HUGO BOSS tilt zijn huidige lidmaatschapsprogramma naar een hoger niveau met de introductie van HUGO BOSS XP – een omnichannel lidmaatschapservaring die volledig draait om de klant van HUGO BOSS. Dit programma maakt gebruik van de nieuwste technologieën als onderdeel van een ambitieuze meerjarige routekaart om een nieuwe norm te stellen voor klantenbetrokkenheid in de branche. De focus ligt op de ervaring van leden en de waarde van de klant gedurende hun hele levenscyclus.

Het merk zegt: “HUGO BOSS XP combineert naadloos traditionele loyaliteitskenmerken, zoals niveaus en punten, met innovatieve elementen die worden ondersteund door blockchain-technologie. Het programma omvat ook Web3-functies om nieuwe klantenbetrokkenheid mogelijkheden te openen: leden kunnen tokens (NFT’s) verzamelen en inwisselen via hun aankopen en andere interacties over kanalen en merken heen. Deze fungeren als sleutels om exclusieve producten, unieke merkervaringen en verdere aanbiedingen van BOSS en HUGO of sponsors en samenwerkingspartners te ontgrendelen.”

De eerste versie van dit nieuwe lidmaatschapsprogramma wordt aanvankelijk gelanceerd in juni in het Verenigd Koninkrijk. Het huidige klantenloyaliteitsprogramma, HUGO BOSS EXPERIENCE, zal volledig worden geüpgraded met de introductie van HUGO BOSS XP in de komende jaren, waarbij verdere landen zullen volgen. Bestaande leden zullen worden overgezet naar het nieuwe programma.

Bron: HUGO BOSS

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0