iDEAL overgenomen door EPI

iDEAL overgenomen door EPI

iDEAL wordt overgenomen door het European Payments Initiative. EPI heeft als doel een uniforme betaaloplossing uit te rollen over alle Europese landen. De komende periode gaat EPI verkennen hoe iDEAL het beste past in de strategie om een betaalstandaard voor de Europese markt te ontwikkelen.

Uit gegevens van het betalingsplatform blijkt dat er sprake is van een bereik van bijna 100% van de Nederlandse consumenten. Er worden jaarlijks 1,2 miljard betalingen gedaan via iDEAL, met op piekdagen meer dan 6 miljoen transacties. 70% van alle e-commerce transacties worden in Nederland met iDEAL betaald.

iDEAL: ‘We zitten niet stil: we blijven continu verbeteren en breiden uit om aan te blijven sluiten bij het shop- en betaalgedrag van consumenten en de wensen van ondernemers. Bij het nieuwe iDEAL draait het om gemak voor de consument en de mogelijkheid om zijn betaalproces zelf vorm te geven. iDEAL staat kortom voor grote veranderingen, die ook de manier waarop u iDEAL zelf en/of voor uw klanten gebruikt verandert. iDEAL wordt beter, of zoals wij zeggen: idealer.’

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0