Hans de Haas

JuDa Fashion is in 2007 opgericht door Hans de Haas. Als voormalig ploegleider van een schaats -en skeelerploeg vond de Haas dat de optimale sportboxershort ontbrak in de markt. Na zeven jaar van uitgebreid testen en door ontwikkelen is het optimale product daar.

Draagcomfort
“Voor optimale prestaties in de sport, en daarbuiten, is draagcomfort van enorm belang. Het gebruik van de cool max vezel en een verkoelende coating aan de binnenzijde zorgen voor een koelend effect. Door de ergonomische snit ontstaat een betere doorbloeding wat resulteert in een verhoging van de testosteron productie met 6%. Zowel de koeling als de doorbloeding zijn belangrijke gezondheidsaspecten voor mannen, en zorgen voor betere prestaties op alle vlakken. Een veel gehoorde irritatie bij mannen is het opkruipen van de broekspijpen van de boxershort. Door de toepassing van siliconen in de binnenkant van de broekspijpen is dit geschiedenis. In de ontwikkeling van het product zoals dat nu op de markt is hebben veel (top)sporters het product uitgebreid getest. Olympisch kampioen Epke Zonderland droeg het toen hij zijn gouden medaille won in Londen. Dat Zonderland op dat moment tevens in opleiding was tot arts, zorgde ook voor interessante feedback. Mede dankzij de inzichten van Zonderland werden de boxershorts verder ontwikkeld met de koelende effecten.”

Voor alle mannen
“De boxershort zoals we die nu op de markt hebben gebracht vindt zijn oorsprong in de sport, maar is veel breder toepasbaar. Het is een uniek en innovatief product, met een perfecte snit en verkrijgbaar in 12 kleuren. Voor winkeliers hebben we verschillende displays uitgerust met een digitaal scherm. Ook zorgen we ervoor dat medewerkers de kennis en verkooptools hebben om het product goed te kunnen verkopen. Per 1 oktober wordt het verkoopteam van JuDa Fashion uitgebreid met Glenn Witteman. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de regio Oost Nederland ”.

Meer informatie: www.JuDafashion.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0