‘In the cloud’ op JUST FOR HIM

just for him“Het is bijna zover. Vanaf eind volgende week staan er weer drie bijzondere beurzen op het programma”, zegt Aaron Groeneveld. “In het World Fashion Centre te Amsterdam starten we op 31 juli en 1 augustus met +SIZE fashion, een trendy vakbeurs met veel, mooie items vanaf maat 40. Dit seizoen zijn er flink wat nieuwe merken aanwezig uit onder meer Canada en Finland. De items zijn niet alleen aantrekkelijk voor plussize winkels, maar ook voor ‘reguliere’ retailers die ook grotere maten inkopen.”

Op 3 en 4 augustus is er op dezelfde locatie JUST FOR HIM, een herenmodebeurs, en op 7 en 8 augustus is er JUST FOR HER, een damesmodebeurs met reguliere maten. “Dit zijn leuke, frisse vakbeurzen waarop in alle rust lekker gewerkt kan worden”, aldus Groeneveld. “De merken die hier hun collecties tonen zijn als ‘de kers op de taart’. Er zijn ook een aantal grote basismerken vertegenwoordigd, maar we blinken vooral uit in de bijzondere extraatjes.”

Nieuw
Voor de komende edities van +SIZE FASHION, JUST FOR HIM en JUST FOR HER heeft Groeneveld iets bijzonders in petto. In de nieuwe sectie ‘in the cloud’ krijgen leuke bijproducten een speciaal podium. Wat er precies te zien zal zijn, wil Groeneveld nog even geheim houden. “We willen de bezoeker graag verrassen”, zegt de organisator. “Onze cloud staat in ieder geval vol met grappige, innovatieve en mooie winkel-leukmakers, die het goed zullen doen in de bijverkoop, bijvoorbeeld naast de kassa.”

Meet and greet
Net als tijdens de vorige editie openen de beurzen met een gezellige meet and greet borrel op de openingsdag, waarbij niet alleen de leverancier en de fabrikant, maar ook de retailer van harte welkom is. “We willen prettige sferen creëren, zegt Groeneveld. “Met een goed gevoel ernaartoe en met mooie, bijzondere merken weer terug.”

+SIZE FASHION, JUST FOR HIM en JUST FOR HER zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Zij dienen zich wel vooraf te registeren. Dit kan op www.justbib.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0