Evenementen van CAST begin 2024 staan vast

Evenementen van CAST begin 2024 staan vast

Op 26 september heeft CAST bekendgemaakt dat de evenementen voor begin 2024 definitief zijn. Tijdens alle vaste open dagen zijn alle showrooms geopend van 09.00-17.00. Buiten deze dagen is CAST ook geopend, maar hiervoor is een afspraak met de leverancier(s) vereist.

Overzicht van alle aankomende events CAST

PREVIEW KIDS (NIEUW):

De eerste editie van Preview KIDS gaat plaatsvinden op 8 januari 2024 bij CAST in Nieuwegein. De eerste merken hebben zich aangemeld. Preview KIDS zal net als de heren- en dameseditie draaien om relevante merken, focus op product en contact leggen en onderhouden tussen leverancier en inkoper.

PREVIEW WOMEN/MEN:

PREVIEW is sinds juli 2020 een initiatief van CAST in samenwerking met enthousiaste mode-agenturen. Met het organiseren van deze mode ‘voorkijk’ dagen slaat CAST een nieuwe weg in om Nederlandse inkopers in de mode met nieuwe collecties te inspireren op een centrale plek in Nederland met alle faciliteiten die een bezoeker mag verwachten.

PREVIEW WOMEN | 15.01.24 PREVIEW MEN | 22.01.24

DE SCHOENENDAGEN:

Op maandag 5 en dinsdag 6 februari 2024 zijn de bekende Schoenendagen! Alle segmenten van zowel nationale als internationale merken komen op deze twee dagen bij elkaar. Naast dat onze gastexpo gevuld is met mooie merken zijn ook alle showrooms geopend.

GOODS:

Maandag 19 en dinsdag 20 februari 2024 organiseert CAST in samenwerking met Goldkrone-Lecombi het LEDERWAREN & ACCESSOIRES event. Ontdek alle lederwaren, tassen en accessoires bij elkaar op één plek.

COMFORTABLE FASHION DAYS:

Van zondag 25 februari t/m dinsdag 27 februari 2024 zijn de COMFORTABLE FASHION DAYS. Tijdens deze dagen zetten wij onze comfortmerken extra in de kijker.

DAG VAN DE SCHOENMAKER:

Op maandag 4 maart 2024 vindt de tweede editie van de Dag van de Schoenmaker bij CAST in Nieuwegein plaats. Kom langs en ontdek het complete aanbod voor schoenherstellers.

Kijk voor de volledige agenda op CAST.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0