INretail opent pop-up banenwinkel  

INretail opent pop-up banenwinkel  

INretail opent, op 1 juni om 9.00 uur in hartje Deventer, een pop-up Banenwinkel. Het is een landelijke primeur. De lokale pop-up store verbindt ondernemers en toekomstige medewerkers. Tot 8 juli is de Banenwinkel een ontmoetingsplek waar bezoekers ontdekken welke workshops of opleidingen interessant voor hen zijn en waar loopbaancoaches klaar staan om persoonlijke gesprekken te voeren. Tegelijk wordt het een plek om te laten zien wat het vak zo mooi maakt en wat de retail non-food te bieden heeft. Lokale ondernemers gaan ook hun vacatures delen via de Banenwinkel.

Jan Meerman, algemeen directeur INretail: “We trekken zes weken lang samen met lokale ondernemersorganisaties alles uit de kast om te laten zien dat werken in een winkel geweldig is. Als je talent er past, is het de mooiste baan van de wereld en daarom dagen we iedereen uit zijn kwaliteiten te komen testen”

De pop-up Banenwinkel is de eerste in een serie van meer. Ook in andere steden worden samen met lokale ondernemersorganisaties namelijk plannen uitgewerkt. De Banenwinkel past in de aanpak van INretail om antwoorden te vinden op de krappe arbeidsmarkt. In april ging ook de social media imago campagne van start die focust op generatie Z en jonge millennials.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0