Jasmine Nüchtern is nieuw Hoofd Visual Merchandising bij OLYMP

Vanaf 1 november 2018 heeft OLYMP Bezner KG een nieuw Hoofd Visual Merchandising: Jasmine Nüchtern. De verschillende creatieve, marketing en communicatiekanalen, die van de designafdeling naar retail, gespecialiseerde dealers en e-commerce, tot aan marketing lopen, zullen onder haar coördinatie in de toekomst nauwer met elkaar worden verbonden.

Nüchtern heeft van 2001 tot 2005 als Visual Merchandiser gewerkt voor Esprit Europe GmbH in Ratingen, Duitsland. Hierna werkte ze als Consultant voor Visual Merchandising Concepts bij s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, waar ze later Hoofd Visual Merchandising werd.

Als Hoofd Visual Merchandising bij OLYMP Bezner KG zal Nüchtern de OLYMP Designafdeling versterken en samen met het huidige Visual Merchandising Team werken. Ze zal zich ook bezig houden met het ontwikkelen, verzamelen en implementeren van decoratieve materialen voor exposities, systemen voor winkelinrichting, etalageconcepten en richtlijnen voor productpresentaties, evenals het consistente beeld van het OLYMP-merk.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0