Jeroen Lohle versterkt Suvé’s Modeagenturen B.V.

Jeroen Lohle

Per 15 oktober werkt Jeroen Lohle als vertegenwoordiger bij Suvé’s Modeagenturen B.V. Door de explosieve groei in “herenkleding direct uit voorraad verkopen”, kan Jeroen samen met Mark Suvé de kortetermijn merken Innocente, Ferlucci, Diorise en Tony Montana nog beter landelijk in de markt zetten. 

Jeroen Lohle is een bekende vertegenwoordiger in modeland. Hij heeft 35 jaar ervaring in de fashion branche en bij kindermerken als Pointer en Barbara Farber heeft hij zijn steentje bijgedragen. Later heeft hij de switch naar herenmode gemaakt waar hij tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft. Een groot deel van zijn carrière is hij het gezicht geweest van Part Two en Mexx. De laatste jaren was hij met name werkzaam voor een agenturen firma met merken als Campione, Thomas Goodwin en Impulso. We zijn erg blij dat we nu gebruik mogen maken van al deze opgedane ervaring.

“Een bezoek brengen aan klanten in hun eigen winkel vind ik één van de leukste aspecten. Ik krijg er energie van om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden om marges, doorverkopen en rentabiliteit te vergroten”. aldus Jeroen.

Contactgegevens: Tel 0624527080, jeroen@suvesmodeagenturen.nl

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0