Lisa Govier Director of Footwear Moda

Beeld: Good Results PR

Moda, een van de belangrijkste modebeurzen van Groot Brittannië, benoemt Lisa Govier tot Director of Footwear Moda, een nieuw in te vullen rol binnen Moda, dat valt onder ITE Group plc. Voorheen was Govier al werkzaam in de schoenenbranche binnen Drapers, een platform voor de Britse modebranche met nieuws, informatie en meer over de fashion retail, waar zij op commercieel vlak verantwoordelijk was voor de prestigieuze Drapers Footwear Awards.

Govier zet in op het versterken van de positie van Moda: “Met de verantwoordelijkheid die ik krijg voor alle schoenenexposanten wit ik de positie van Moda als schoenenbeurs versterken, voortbouwen op de reeds bestaande reputatie en deze naar een hoger niveau tillen door meer exposanten en kopers van de beste schoenenwinkels te trekken. Ik heb een diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen binnen de branche, wat mij geholpen heeft om vertrouwen op te bouwen… Bij Moda Footwear willen we met merken werken om in de toekomst meer succesverhalen te garanderen. Wat we doen is geen rocket science, merken willen zoveel mogelijk relevante kopers ontmoeten; en kopers willen toegang tot de beste merken. Beide willen vooral een redelijk rendement uit de samenwerking halen.“

Martin Arnold, Fashion Portfolio Director bij de ITE Group zegt: “Lisa zal ons team versterken met een schat aan ervaring en kennis van de schoenenindustrie. We zijn verheugd haar te verwelkomen in ons groeiende Moda-team, terwijl we ons tegelijkertijd aanpassen aan de steeds veranderende markt en tevens de ervaring van klanten blijven optimaliseren.”

De eerstvolgende editie van Moda vindt plaats van 4 tot en met 6 augustus in het NEC Birmingham. Ga naar www.moda-uk.co.uk voor meer informatie.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0