Maerz Muenchen viert 100 jarig bestaan

Beeld via Maerz Muenchen

Maerz Muenchen startte het jubileumjaar met een groot feest tijdens de Berlin Fashion Week. De gasten werden verwelkomd door Katja Beibl, general manager, gevolgd door acteur Björn Landberg, die de historie van de oprichters Wolfgang en Thea Maerz vertelde. Naderhand werd de herfst-/wintercollectie van het merk getoond tijdens een modeshow.

“Voor mij was het een speciaal moment om mijn dank aan de gasten uit te spreken. Naar mijn mening is het zeer speciaal om het 100 jarig jubileum van een modebedrijf te vieren in deze tijden waar nieuwe ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen,” aldus Beibl. Een deel van de genodigden bestond uit distributeurs en pers, naast partners en werknemers van Maerz Muenchen.

Als onderdeel van de deelname op modevakbeurs PREMIUM BERLIN werd het ‘100 years concept’ voor het eerst gepresenteerd. “De campagne ‘TOGETHER WE ARE 100’ zal onze klanten verrassen met verschillende activiteiten in de winkels, onze Knit Shops en onze online shop. 2020 is een heel speciaal jaar voor ons”, legt Beibl uit.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0