Man&Zo: ‘Beleving, inspiratie en sfeer’

De mannenmodebeurs Man&Zo, die van 2 t/m 4 februari plaatsvond bij Euretco in Hoevelaken, kijkt terug op een geslaagde wintereditie. De beurs staat steeds meer voor de totale aankleding van de man in een actueel beeld. Tegen deze achtergrond is opnieuw gekozen voor een gevarieerd aanbod aan exposanten.

Op Man&Zo kon zowel georderd worden als inspiratie worden opgedaan. Er waren 120 exposanten uit verschillende productcategorieën vertegenwoordigd. Niet alleen kleding, maar ook aanvullende producten (hoeden en petten, schoenen, ondergoed, tassen en riemen) waarmee extra verkoop gegenereerd zou kunnen worden. Beleving, inspiratie en sfeer; dat is waar het naast inkoop op deze beurs, net als op de winkelvloer, volgens Euretco Fashion om draait.

Eric van Mullem, accountmanager herenmode Euretco Fashion: “In deze tijd is het voor ondernemers steeds belangrijker om de samenstelling van de assortimenten af te stemmen op de wens van de consument. Deze vraagt namelijk om actualisering van de garderobe. Met het exposantenaanbod spelen wij hier op in. Ik proefde een positieve stemming onder ondernemers tijdens de drie beursdagen. Er is bewust ingekocht, met een budgettering per productgroep en merk. Als Euretco Fashion kijken we terug op een geslaagde beurs.”

www.eurecto.com

Man en zo 03 02 2015  (32)KL

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0