Marie-Cecile Hellema nieuwe key-account manager Brunotti

HellemaMarie-Cecile Hellema wordt per 1 juni Key-account manager bij Brunotti. Daarmee wordt  zij verantwoordelijk voor de key-accounts en shop-in-shops in Nederland. Mede vanwege haar 12 jaar ervaring binnen de boardsportbranche, ziet het merk haar als een grote aanwinst voor het team.

“Onze rol als wholesaler is enorm aan het veranderen op dit moment”, zegt Hellema. “We worden als merk steeds meer verantwoordelijk gehouden voor de doorverkoopresultaten. Dit houdt automatisch in dat wij steeds meer als retailer zullen moeten gaan denken en werken. Ik zal dan ook intensief gaan samenwerken met de Design en Marketing teams om zo de collecties nog scherper aan de behoefte van de markt te kunnen laten voldoen.”

Hellema zegt verder positief verrast te zijn door de goed geoliede ‘Brunottimachine’. “Het is een zeer professionele organisatie met een duidelijke focus op commercie en planning. Dit heeft de retailer in deze tijd nodig. Denk hierbij aan het zeer succesvolle N.O.S.-programma, het ‘Get it when you need it’-concept, etc. Kortom, een prachtig en geloofwaardig all boardsportsmerk. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0