McGregor opent 6 nieuwe winkels

Beeld: McGregor, UPR

Modemerk McGregor opent zes winkels in Nederland en België. Dat maakt het merk middels een persbericht bekend aan de redactie van Vakblad Mannenmode. Na de lancering van een volwaardig assortiment via de nieuwe webshop van McGregor eerder dit jaar, kondigt McGregor aan dat ze vanaf september opnieuw in de winkelstraten zichtbaar zal zijn. Komend najaar zullen de zes winkels openen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Antwerpen en Knokke. De flagship-store komt op de Van Baerlestraat 50 in Amsterdam.

‘‘Onze nieuwe website is sinds april 2019 operationeel en we zijn zeer tevreden over de response. Het lijkt erop dat een loyale groep consumenten ons al goed weet te vinden. We hopen dat we met deze winkels de directe interactie met die loyale klantenkring kunnen verstevigen en uitbouwen. Hiermee voltooien we de cirkel van onze omnichannel-aanpak …We wilden per se zichtbaar en met overtuiging terug naar de markt: met winkels op belangrijke locaties. In Amsterdam hebben we de fantastische hoeklocatie Willemsparkweg / Van Baerlestraat kunnen bemachtigen. In Den Haag de winkel van Michael Kors in de Hoogstraat en in Rotterdam de winkel van Armani Jeans in de Karel Doormanstraat. Het had niet beter gekund, eigenlijk,’ aldus Coen Gehring, commercieel directeur McGregor.

Drie winkels zullen worden geëxploiteerd middels een franchise samenwerking. In Antwerpen en Knokke wordt samengewerkt met een locale partner, in Breda met Marco van Drunen van Portare B.V. Met Van Drunen is het plan om meerdere McGregor franchise stores te gaan openen de komende periode. ‘Met een merk als McGregor kunnen we onze Retail portfolio versterken, wij zien het als een perfecte aanvulling op onze andere merken Woolrich en Superdry,’ aldus Marco van Drunen.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0