McGregor ziet ruimte voor meer Nederlandse winkels

McGregor mikt op uitbreiding van de winkels in Nederland. CMO Coen Gehring ziet nog ruimte voor nieuwe winkels in onder meer Maastricht en Groningen, al sluit hij ook een winkel in de kleinere steden niet uit. “In het verleden was McGregor ook groot in middelgrote plaatsen als Leiden en Zwolle. Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Twaalf tot vijftien winkels zitten er wel in”, vertelt Gehring aan RetailTrends.

McGregor denkt naast uitbreiding in Nederland ook aan een groei in het buitenland. Portugese en Ierse contacten van vicevoorzitter Ludo Onnink en Fred Gehring, voormalige COO en CEO van Tommy Hilfiger, gaven aan interesse te hebben om kleding van McGregor te gaan verkopen. In het voorjaar van 2020 gaat de eerste winkel van McGregor in Lissabon open.

In 2017 ging McGregor voor de tweede keer in een tijdsbestek van twee jaar failliet. Na twee jaar stilte werkt McGregor nu aan een comeback. Afgelopen maand gingen vier McGregor winkels open in Nederland: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Breda. Dit jaar opent McGregor nog winkels in Antwerpen en Knokke-Heist.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0