Messe Frankfurt lanceert Val:ue

Messe Frankfurt lanceert een nieuw platform voor kwaliteits- en lifestyle mode in de mainstream sector. De nieuwe beurs Val:ue vormt een aanvulling op de Frankfurt Fashion Week en brengt voor het eerst van 18 tot en met 20 januari 2022 internationale merken, producenten, ontwerpers en inkopers samen op het beursterrein in Frankfurt am Main.

“Met Val:ue creëren wij in het kader van de Frankfurt Fashion Week een nieuwe, centrale ontmoetingsplaats voor de grote spelers van de modewereld. Met andere woorden, Val:ue rondt de Frankfurt Fashion Week af met een extra marktsegment en zorgt voor een volledige dekking van het modespectrum”, aldus Claudia Franz, Director Brand Management Apparel Fabrics & Fashion, Messe Frankfurt.

Toonaangevende merken en onafhankelijke labels
Val:ue presenteert de nieuwste looks en toekomstgerichte trends voor het komende seizoen op het gebied van heren- en dameskleding, schoenen, lederwaren, accessoires en lifestyle. Zo staat de nieuwe modebeurs in het teken van klantgerichte productontwikkelingen, nieuwe logistieke concepten, digitalisering en meer duurzaamheid in de mainstream. Val:ue laat zien hoe merken de uitdagingen van morgen aanpakken en hoe ze de kansen benutten die het transformatieproces biedt. Dat wil zeggen dat de wereldwijde sector nu niet alleen een compact platform heeft voor zakendoen en handel, maar ook een oplossing voor inkopers met betrekking tot one-stop-shops.

Sourcing op de Frankfurt Fashion Week
Professionele sourcing oplossingen zijn belangrijker dan ooit, gezien de uitdagingen die voortkomen uit de voortdurende transformatie van de sector en de geografische veranderingen die plaatsvinden in de waardeketen. Daarom wordt Val:ue doelgericht aangevuld met het onderwerp apparel sourcing in de wereld van de mode. In dit segment tonen gevestigde en nieuwe spelers kant-en-klare oplossingen voor alle deelnemers van de modemarkt – inclusief white en private labels.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0