MICAM blikt positief terug op najaarseditie

MICAM blikt positief terug op najaarseditie   

Van 17 tot en met 21 september 2023 werd MICAM wederom tegelijkertijd georganiseerd met de beurzen MIPEL, The One Milaan en HOMI Fashion&Jewels Exhibition. Volgens de organisatie werden de beurzen bezocht door 42.273 bezoekers (+21% ten opzichte van de editie van september 2022) uit 129 landen.   

De beurzen zien een toenemende vraag van buitenlandse kopers, wat volgens hun het belang van export benadrukt bij het versterken van het herstel van de vertegenwoordigde industrieën.  Volgens de definitieve cijfers van de evenementen zijn er groeiende aantallen bezoekers uit Spanje, Frankrijk en Duitsland. Naast de aanwezigheid van landen buiten Europa zoals Japan, Canada en de VS, was China ook weer aanwezig. 

Er was ook ruimte om actuele branche gerelateerde onderwerpen te bespreken, van duurzaamheid tot kunstmatige intelligentie, van nieuwe productietechnologieën tot de toekomst van de detailhandel.  

De aankomende editie zal wederom worden georganiseerd op het beursterrein van fieramilano in Milaan van 18 t/m 21 februari 2024.  

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0