MICAM Milano on tour

MICAM Milano on tour

MICAM Milano staat nog steeds in het middelpunt van de belangstelling van de schoenenindustrie over de hele wereld. Om kopers te informeren over het evenement en hen alle kansen te laten ontdekken die het biedt, zullen er in december 2022 drie teaser-evenementen worden gehouden met enkele van de nieuwe kenmerken van de komende editie die gepland staat voor 19 tot en met 22 februari 2023 in Fieramilano – Rho.

De tour start op 1 december in Berlijn, bij het Soho House Polit Bureau, waar ook een tentoonstelling van schoenen van aanstormend talent zal worden ingericht. Op 5 december vliegt het evenement naar High Street Italia in Seoul, Korea, en eindigt op 14 december in Brussel, in de Bruxelles Tour & Taxis Orangerie. 

De drie teaser-evenementen zijn georganiseerd in samenwerking met het Italiaanse handelsagentschap. De drie evenementen bieden de gelegenheid om de nieuwe trends voor het volgende seizoen te presenteren, vooruitlopend op de stemming van de F/W 2023/2024-collecties dankzij de ervaring van de platforms waarop MICAM elk seizoen vertrouwt. In Berlijn en Brussel zal MICAM Livetrend onder de aandacht brengen, terwijl het evenement in Seoul zich zal concentreren op trends die door WGSN zijn geïdentificeerd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0