Modewinkel Awards 2023

Modewinkel Awards 2023

Modewinkels maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bewegen mee met de seizoenen. Iedereen vindt het belangrijk dat lokale modewinkels in het straatbeeld blijven bestaan en dat er niet alleen maar ketens over blijven. Kortom; lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium. Modewinkels maken daarom bij de Modewinkel Awards kans op felbegeerde titels en awards bij de publieksverkiezing in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk.

Nu gratis aanmelden voor winkels

Winkels kunnen zich nu gratis aanmelden om in aanmerking te komen voor de titels via www.modewinkelawards.nl. Mensen die een stem uitbrengen maken kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld 2 vliegtickets naar Ibiza en een luxe hotelovernachting.

Voor winkels zijn gratis uitingen beschikbaar op https://www.modewinkelawards.nl/promotiemateriaal

Award Uitreiking

Op 13 juni 2023 kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich tussen 20:00 en 23:00 uur laten huldigen tijdens de feestelijke Award Uitreiking in Utrecht. Dat wordt een mooi spektakel met onder meer entertainment van “Vinyl Feestje”. Je kunt ter plekke je favoriete hit uit een platenbak halen en door de DJ’s laten draaien.

Organisatie & Partners
De Modewinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door de partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, Trend Boutique, TRED, De Zaak, UnitedConsumers en de DJ’s van Radio 538. De realisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0