Montechiaro • IMPULSo • Lorenzoni

Van links naar rechts: Montechiaro, IMPULSo, Lorenzoni

Montechiaro

De Montechiaro FW20 collectie biedt in Italië gemaakte truien en sweatshirts met een zeer verfijnde look. De kleuren variëren van natuurlijke tinten in combinatie met grijs en geel, combinaties met rood en bordeauxrood en poederblauwe tinten met turquoise en blauwe accenten. De belangrijkste items in de collectie zijn de breisels met geometrische patronen en toepassingen in Alcantara. 

IMPULSo

De IMPULSo FW 2020 collectie omvat hoofdzakelijk breisels die verrijkt worden met onder andere thermocomfort technieken en teflonbehandelingen die de kledingstukken waterafstotend maken. De collectie wordt aangevuld met jassen, sweatshirts, shirts en accessoires zoals sjaals en petten. De collectie bestaat uit 4 hoofdthema’s; vlaggen, ankers, oranje tinten en kobaltblauw.

Lorenzoni

De Lorenzoni FW 2020 collectie wil de regels van het dagelijkse kleden herschrijven met kledingstukken van verfijnde elegantie, perfect voor elk moment van de dag. Een vernieuwing is de introductie van een serie items gemaakt met Triplofilo, een Australische Merino 19,5 micron wolgaren.

Voor meer informatie: http://www.knaapagenturen.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0