Motivaction neemt Bureau RMC over

Motivaction neemt Bureau RMC over

Onderzoeksbureau Motivaction neemt Bureau RMC (Retail Management Center) over. Bureau RMC is een adviesbureau op het gebied van retail en met name op het gebied van consumentenmobiliteit. Het bureau brengt bezoekersstromen in kaart met de tooling Citytraffic. Ze maken hierbij gebruik van AI en verkrijgen hierdoor inzicht in de mobiliteit van consumenten. RMC geeft advies aan retailorganisaties als ook voor gemeenten, vastgoed en evenementenorganisaties.

“De overname van Bureau RMC is een belangrijke mijlpaal voor Motivaction”, zeggen Pieter Paul Verheggen, CEO Motivaction, en Karel Slootman, commercieel directeur Motivaction. “We zijn verheugd om het ervaren team van RMC te verwelkomen en hun waardevolle kennis, shopper database en ervaring toe te voegen aan het aanbod van Motivaction. Huib Lubbers, algemeen directeur van RMC, voegt hieraan toe: “Voor de klanten van RMC betekent dit dat ze nog meer kennis onder het gezamenlijke dak van Motivaction en RMC kunnen vinden.

RMC verhuist 1 juli naar de Marnixkade waar ook Motivaction gehuisvest is en Huib Lubbers blijft als directeur verbonden aan RMC.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0