MR MARVIS opent eerste flagship store in Amsterdam

MR MARVIS heeft de deuren geopend van zijn eerste flagship store. Het kledingmerk is neergestreken aan de Oude Looiersstraat 44 in Amsterdam. Hiermee zet MR MARVIS – dat voorheen alleen via de eigen webshop verkocht werd – een eerste stap naar fysieke retail.

Fysieke MR MARVIS winkel
“De opening van de flagship store brengt ons nog beter in contact met de MR MARVIS community” aldus medeoprichter Steven Vrendenbarg. De winkelopening sluit aan op de behoefte van sommige klanten om alle typen shorts te passen, de kleuren te zien en de verschillende stoffen te ervaren. De winkelinrichting voor de nieuwe flagship store was in handen van Standard Studio en sluit volgens Vrendenbarg goed aan bij de merkfilosofie van MR MARVIS. Het merk richt zich op één categorie en ook het winkeldesign draait om één element. Een doorlopende verlichte buis verbindt de gehele collectie en paskamers met elkaar.

Shorts en Longs
Het assortiment van MR MARVIS is anno 2020 uitgebreid met zwemshorts, sportshorts en sinds maart dit jaar is er tevens een chino: The Longs. Daarnaast biedt MR MARVIS ook shorts voor jongens van 2-14 jaar: JR MARVIS.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0