terugblik WFC Big Brands, vooruitblik WFC Fashion Fair

Op zondag 29 en maandag 30 januari organiseerde het World Fashion Centre de modebeurs WFC Big Brands in WFC Beursplaza. De organisatie van WFC Big Brands en WFC Fashion Fair kwam vorig jaar in handen van het modecentrum zelf. “Big Brands is nu de grootste curvy vakbeurs in Europa. Ook de Fashion Fair doet het ontzettend goed.” aldus Mike Cats.

De organisatie voerde enkele veranderingen door, met name om aansluiting te vinden bij een jonger publiek. “We zijn actiever op social media en andere reguliere kanalen. Ook heeft de indeling een upgrade gehad en hebben we een looproute toegevoegd. De grootste verandering is echter dat de modeshows vervangen zijn door lezingen door experts uit de retail.”. Zo sprak Harry Bijl, inspirator en retailexpert bij Inretail en Retail2020, over flexibiliteit: Winkels moeten flexibeler worden volgens hem, om zo sneller te kunnen inspelen op lokale situaties. Ook Maike Hüsstege was aanwezig en sprak over de bewegingen die zij in de retail ziet opkomen.

Mike Cats zegt tevreden terug te kijken op de WFC Big Brands en is tevreden met het bezoekersaantal: “Er is een nieuw concept neergezet en dat heeft positieve reacties teweeggebracht, zowel bij standhouders als bezoekers. Door de veranderde opstelling was het geheel ook overzichtelijker.” Bij het aankomende evenement, WFC Fashion Fair, dat op maandag 6 en dinsdag 7 januari plaatsvindt, verwacht Cats op basis van de aanmeldingen wat meer bezoekers dan bij WFC Big Brands, vooral vanuit het World Fashion Centre zelf.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0