Nieuw bij Transit Textiles: Fred Mello

Transit Textiles breidt het portfolio uit met de toevoeging van Fred Mello; “een avontuurlijk Italiaans lifestylemerk dat de dynamische moderne man representeert,” zo omschrijft de importeur de nieuwe aanwinst. “Fred Mello is de garderobe die elegantie en vrijetijdskleding combineert.”

De vertegenwoordiging van Fred Mello Nederland is in handen van Sander Defoer en Kaye Visser. “De collecties van Fred Mello staan in het teken van vrijheid, om verder te kijken en geïnspireerd te raken door de omgeving om ons heen. Dit is duidelijk terug te zien in de collecties van 2019,” aldus de importeur. Naast de reguliere collecties brengt het merk ook regelmatig interessante capsule-collecties. Zo werd er in de afgelopen seizoenen gewerkt met thema’s als NASA, Muhammad Ali en Mille Miglia.

De collectie van Fred Mello is vanaf komend seizoen te zien in de showroom van Transit Textiles in Halfweg. De importeur heeft een introductiedag voor Fred Mello gepland, waarbij de volledige collectie getoond wordt in een passende ambiance. Uiteraard zijn er dan ook al nieuwe ontwikkelingen van de andere Transit Textiles merken te zien. De introductiedag in de Suikersilo in Halfweg vindt plaats op 10 december, van 12:00 tot 21:00 uur en is voor alle retailers vrij toegankelijk.

Een impressie van de collectie voor het seizoen herfst/winter 2018/2019 vind je hier.

 

 

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0