Nieuw initiatief: Meta Fashion Summit

meta“Na maanden voorbereiding, ploeteren, zweten en veel contacten leggen is het zover”, zegt Stephan van Eken. “Samen met Hasmik Matevosyan lanceer ik de eerste editie van Meta Fashion Summit. Op zaterdag 19 november 2016 zullen initiatiefnemers, pioniers, goeroes en vernieuwers uit de Nederlandse fashion industrie aanwezig zijn om elkaar te helpen en te inspireren op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Deze gamechangers zijn niet bang om totaal anders te denken en nemen samen de stap naar duurzame mode.”

150 brancheprofessionals 

meta2

Hasmik Matevosyan en Stephan van Eken

Volgens de organisatoren zullen er meer dan honderdvijftig brancheprofessionals en vijf sprekers op het evenement aanwezig zijn. “De sprekers zijn Suzanne Smulders van ‘Lena- The Fashion Library’, Wouter de Roy van Sqetch, Anton Luiken van REMO en Anke van den Ban van Textile Certificates. De laatste spreker houden we nog even geheim”, aldus van Eken.

Van Eken en Matevosyan organiseerden het evenement samen met Sympany, ook een echte ‘gamechanger’. “Sympany staat achter innovatie en duurzaamheid en is voor verandering in de industrie. Het bedrijf steunt Meta Fashion Summit. Zonder hen hadden we dit niet kunnen realiseren”, aldus Van Eken.

Meta Fashion Summit vindt op zaterdag 19 november van 9.30 tot 18.30 uur plaats in ‘De Stadstuin’ aan de Europalaan 20 te Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement: metafashion.eventbrite.nl .

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0