Nieuwe CEO Scotch & Soda

Frederik Lukoff is de nieuwe opvolger van Scotch & Soda CEO Dirk Jan-Stoppelenburg, meldt Scotch & Soda in een persbericht. Lukoff volgt Stoppelenburg per 1 september 2019 op. Stoppelenburg is op zijn beurt benoemd tot Chairman of the board. In januari meldde Scotch & Soda al dat Stoppelenburg zou stoppen als topman van het Amsterdamse modehuis en verder als voorzitter zou gaan fungeren. Stoppelenburg was vijf jaar werkzaam als CEO voor Scotch & Soda en volgt Michiel Witteveen op als voorzitter van de raad van bestuur.

Lukoff heeft voorheen 10 jaar als CEO voor Stella McCartney gewerkt. In die tijd maakte het Britse merk een exponentiële groei door op het gebied van omzet, naamsbekendheid en personeel, aldus Scotch & Soda. “Als geboren Nederlander ben ik zeer blij met deze aanstelling en het vertrouwen dat Scotch & Soda mij geeft. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team te werken aan voortzetting van het internationale succesverhaal van dit prachtige Nederlandse modemerk. Ik heb de Nederlandse cultuur, levenshouding en kijk op de wereld altijd bewonderd. Ik ben ervan overtuigd dat er ruimte is voor een nog grotere weerklank van de sterke Nederlandse identiteit in de internationale modewereld”, zegt Lukoff.

Oud CEO Stoppelenburg: “Ik ben er trots op de benoeming van Frederick als mijn opvolger aan te kondigen. Frederick heeft een zeer succesvolle carrière opgebouwd in de mondiale modewereld, waarin hij een groot gevoel voor merken en creativiteit heeft laten zien. Ik kijk er zeer naar uit hem te ondersteunen in de verdere ontwikkeling van het merk Scotch & Soda.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0