Nieuwe divisiehoofd aangesteld bij CARL GROSS

Nieuwe divisiehoofd aangesteld bij CARL GROSS

Création Gross heeft de benoeming van Michael Berngruber aangekondigd als de nieuwe Divisiehoofd voor CARL GROSS, met ingang van 1 april 2024. Berngruber zal Thorsten Grönlund opvolgen, die het bedrijf eind april 2024 zal verlaten. In zijn nieuwe rol zal Berngruber de stylistische en creatieve leiding op zich nemen voor CARL GROSS, het kernmerk van het gerenommeerde bedrijf met bijna een eeuw aan erfgoed. Hij zal ook de richting van de sub-labels BLACK LINE en CONCEPT GREEN overzien, productinnovatie vooruitdrijven en het merkimago van CARL GROSS verfijnen door gerichte marketinginitiatieven.

Met een schat aan ervaring in de industrie is Création Gross ervan overtuigd dat Berngruber zal uitblinken in zijn nieuwe positie. Eerder bekleedde Berngruber sleutelrollen in productontwikkeling, marketing en verkoop bij Digel AG. Zijn carrière omvat opmerkelijke periodes bij CLINTON Großhandels GmbH, TOMMY HILFIGER en HUGO BOSS, waarmee hij een uitgebreid begrip van het mode-landschap toont.

Direct rapporterend aan Ralph Böhm, de Managing Director van Verkoop, Product en Marketing bij Création Gross, weerspiegelt Berngruber’s benoeming de toewijding van het bedrijf aan het bevorderen van innovatie en groei. “We zijn verheugd om Michael Berngruber in ons team te verwelkomen. Zijn uitgebreide expertise zal van cruciaal belang zijn, met name bij het navigeren door de uitdagingen van onze industrie. Nu we onze 100e verjaardag naderen, kijken we ernaar uit om samen met Michael het merk CARL GROSS verder te verheffen,” aldus Ralph Böhm.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0