Nieuwe eigenaar Odlo International

Het Noors-Zwitserse sportswearmerk Odlo International en zijn dochterondernemingen zijn per 13 mei 2020 overgenomen door Monte Rosa Sports Holding. Monte Rosa is eigendom van Hugo Maurstad en Christian Casal.

Ervaring 

Hugo Maurstad

Maurstad heeft eerder investeringen overzien bij diverse sport- en vrijetijdsmerken, waaronder de Rossignol Group en Helly Hansen.  Casal heeft als voormalig hoofd van McKinsey Zwitserland veel ervaring in management. “We zien veel overeenkomsten tussen de investeringen in Helly Hansen, Rossignol en Odlo International,” zegt Maurstad. “Odlo heeft een fantastisch uitgangspunt als wereldwijd bekend merk en een sterke positie in zijn kernmarkten. We geloven dat focus op een terugkeer naar zijn roots Odlo’s positie als toonaangevende Europese producent van outdoor basiskleding kan versterken. De directie heeft fantastisch werk gedaan om het bedrijf voor te bereiden op deze nieuwe fase en we geloven dat we kunnen bijdragen om komende jaren winstgevende groei te behalen.”

Knut Arne Hogberg

Trots
“We zijn trots om te zien dat zelfs in de huidige, uitdagende tijden het onderliggende momentum van Odlo door onze nieuwe eigenaars wordt gewaardeerd,” zegt Knut Are Høgberg, CEO van Odlo International. “We verwelkomen Monte Rosa in het team en bij onze missie – nu meer relevant dan ooit: consumenten inspireren om actiever te leven in de buitenlucht.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0