Nieuwe generatie bij Tuerlings

Jasper Tuerlings, 23 jaar en de zoon van René Tuerlings, gaat per januari 2018 volledig aan de slag bij Tuerlings Fashion Group. “Hij is al sinds februari 2017 in dienst, maar heeft eerst enkele maanden meegedraaid bij Digel en OLYMP in Duitsland om meer ervaring met de branche en de Duitse taal op te doen”, vertelt Marc Tuerlings, ook werkzaam in het bedrijf. Om een goede indruk te krijgen van OLYMP en Digel heeft Jasper in zes maanden tijd op de belangrijkste afdelingen van Digel en OLYMP gewerkt. “Voor een goede en effectieve samenwerking met Duitsland is het goed om te weten hoe er bij onze leveranciers gewerkt wordt, en wie de medewerkers zijn waar wij dagelijks contact mee hebben.”

 Jasper gaat René en Marc ondersteunen in de verkoop en zal daarnaast de taken oppakken waar René en Marc te weinig aan toe komen. “Doordat Marc en ik actief betrokken zijn bij het maken van alle collecties zijn wij veel in Duitsland en is er te weinig tijd om regelmatig het land in te gaan. Jasper zal veel op de weg te vinden zijn en frequent bij onze klanten over de vloer komen. Als nieuwe generatie is het ook belangrijk dat hij alle zaken met betrekking tot EDI op zich gaat nemen en hierin het aanspreekpunt voor de klant wordt.”

Jasper kijkt ernaar uit om in Nederland aan de slag te gaan voor OLYMP, Digel en MMX. “Belangrijk vinden wij het persoonlijk contact met de afnemers en hij leert daarmee tevens de modebranche goed kennen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0