Nieuwe vertegenwoordiger voor JuDa Fashion: Glenn Wittenberg

JuDa Fashion heeft de redactie van MannenMode laten weten dat sinds deze week Glenn Wittenberg aan de slag is als vertegenwoordiger.

Mode en Sport
Wittenberg is afkomstig uit Overijssel en kent de modebranche vanuit zijn ervaring in de stoffen. Hij ontmoette Hans de Haas van JuDa Fashion bij een auto event en daarna ging het snel. “De combinatie van mijn interesse in de mode, en het feit dat ik een gematigd fanatiek sporter ben, maakte dat ik direct enthousiast was over het uitgangspunt en het product van JuDa Fashion” vertelt Wittenberg. Hij vervolgt: “Ik ben zeer enthousiast over het product. Over elk stukje van de boxershort is nagedacht om te voldoen aan de uitgangspunten: verkoeling en betere doorbloeding, met betere prestaties tot gevolg.”

In contact met winkeliers
Als vertegenwoordiger van Juda Fashion zal Wittenberg  het aanspreekpunt zijn voor winkeliers. Samen met het team dat de marketing van JuDa Fashion voor haar rekening neemt, bedacht Wittenberg een ludieke actie om in contact te komen met winkeliers. “Hoe is nog een verrassing,  maar we komen niet onaangekondigd langs, daar hoeft men niet bang voor te zijn” besluit Wittenberg.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0