Nieuwsupdate week 13

De maatregelen om de verspreiding van het corona virus in te dammen hebben grote consequenties voor het openbare leven. Het huidige pakket aan maatregelen waarbij scholen en horeca gesloten zijn geldt tot 6 april aanstaande. Evenementen en bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden. Op 31 maart wordt bekend gemaakt wat er na 6 april gaat gebeuren.

Deze week kwam het Centraal Planbureau met een aantal scenario’s voor de impact op onze economie, en ook ABN Amro gaat in haar publicatie uit van een economische krimp. Ondanks alles zal er ook aan deze periode van sociale isolatie en de  1,5 meter economie een einde komen. Sommige winkeliers zijn nog open, met beperkte openingstijden of op afspraak. Anderen sloten de deuren. Open of niet, er wordt hard gewerkt om straks klaar te staan voor de inhaalslag. Uiteindelijk is er straks licht aan het einde van de tunnel.

We brengen u op onze site een update van de regelingen die in het leven zijn geroepen om ondernemers te ondersteunen, delen ervaringen van winkeliers, brengen initiatieven uit de branche in kaart en geven de laatste stand van zaken wat betreft branche evenementen en vakbeurzen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0