OLYMP introduceert nieuwe afdelingshoofden Design

v.l.n.r.: Reinhard Hölscher, Georg H. Füth en Lasse Holger Mitterhusen

Vanaf 1 oktober 2018 zijn er twee nieuwe afdelingshoofden Design werkzaam bij OLYMP Bezner KG. Reinhard Hölscher is hoofd van de ontwerpafdeling voor OLYMP Casual en Lasse Holger Mitterhusen voor Business.

Hölscher heeft de studie Modeontwerpen gevolgd aan de London International School of Arts in Johannesburg en was onder andere ontwerper voor de hoofdlijn van ESCADA Textilvertrieb GmbH in München. Later was hij als senior designer voor de SAMOON-collectie werkzaam bij Gerry Weber International AG. Hölscher zal bij OLYMP toezicht houden op het volledige casual- en smart-business-segment, bestaande uit shirts, knit- en sweatwear. Volgens OLYMP-CEO Mark Bezner is Hölscher aangenomen om de marktpositie van het bedrijf op dit gebied te versterken.

Lasse Holger Mitterhusen volgt in 2020 het huidige hoofd van Design voor het business-segment van OLYMP Bezner KG op. Holger Mitterhusen is op 1 oktober 2018 gestart aan de voorbereidende overgangs- en inleidingsfase van een jaar. Per 1 januari 2020 zal hij Georg H. Füth opvolgen. Füth zal dan in een adviserende rol aanblijven.

Holger Mitterhusen zal verantwoordelijk worden voor de business-lijn shirts OLYMP Luxor, OLYMP Tendenz, OLYMP Level Five, OLYMP No. Six en diverse accessoires, zoals stropdassen, vlinderdassen en pochetten. Hij was recentelijk werkzaam als Creative Director voor de complete productlijn van Baldessarini GmbH in München en Herford.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0