OLYMP: omzet boekjaar 2023 steeg licht

OLYMP: omzet boekjaar 2023 steeg licht

In het financiële jaar 2023 steeg de omzet van OLYMP tot 229 miljoen euro. De inkomsten uit shirts, truien, accessoires en dergelijke stegen van 227 miljoen euro in 2022 naar het huidige bedrag. Het personeelsbestand blijft stabiel, met 880 medewerkers verspreid over de D-A-CH regio.

Mark Bezner (60), eigenaar en CEO van OLYMP Bezner KG, is optimistisch voor 2024 en streeft naar herstel van pre-pandemische cijfers. “Het bedrijf presteerde redelijk goed ten opzichte van de sector, met name door de toenemende vraag naar hoogwaardige zakelijke mode, vooral het klassieke shirt.” Het bedrijf introduceerde het OLYMP 24/Seven business shirt en ontwikkelt verderin het casual segment met het Casual Concept.

Om de verwachte groei te realiseren, zal OLYMP de samenwerking met bestaande nationale en internationale retailpartners intensiveren, nieuwe doelgroepen aanspreken en de productontwikkeling, communicatie-initiatieven en advertentiecampagnes nauwkeuriger afstemmen op de behoeften van verschillende doelgroepen. Het bedrijf plant ook verdere versterking van zowel online als fysieke winkelactiviteiten als onderdeel van een omnichannelstrategie.

Bron: Olymp

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0