OLYMP schenkt 30.000 Euro aan kinderen in nood

OLYMP schenkt 30.000 Euro aan kinderen in nood

OLYMP Bezner KG heeft aangekondigd dat ze een bedrag van 30.000 euro zullen schenken aan kinderen en jongeren in nood via de OLYMP-Bezner-Stiftung. Deze actie is een onderdeel van een inzamelingscampagne ter ere van het 15-jarig jubileum van de stichting, onder het motto “15 jaar OLYMP-Bezner-Stiftung – wereldwijd kinderen gelukkig maken”.

Van 5 tot 9 september 2023 doneerde OLYMP Bezner KG voor elk verkocht shirt, trui, T-shirt of accessoire-item via hun online winkel OLYMP.COM of nationale winkels 1,50 euro aan de OLYMP-Bezner-Stiftung. De stichting, gevestigd in Bietigheim-Bissingen, ondersteunt sinds 2008 humanitaire hulpprojecten voor kinderen en jongeren wereldwijd. Ze hebben bijgedragen aan het verbeteren van levensomstandigheden, het bieden van onderwijskansen en psychosociale ondersteuning voor kwetsbare jeugd.

Mark Bezner, eigenaar en CEO van OLYMP Bezner KG, benadrukte het belang van steun aan kinderen en jongeren, met name op het gebied van onderwijs en gezondheid. De donatie zal de stichting helpen bij het voortzetten van hun inspanningen om kinderen toegang te geven tot een beter leven.

Een van de langdurig ondersteunde projecten van de OLYMP-Bezner-Stiftung is het “Eco Learning Camp” in Bandung, Indonesië, dat duurzaam leven promoot en milieubewustzijn vergroot. Daarnaast heeft de stichting snel gereageerd op de crisis in Oekraïne door middel van een noodhulpprogramma, waarbij kinderen in zorg en hun families werden geëvacueerd naar Polen.

Bron: Olymp

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0