OLYMP strikt ex-voetbalster Kevin Kurányi voor nieuw poloshirtseizoen

OLYMP strikt ex-voetbalster Kevin Kurányi voor nieuw poloshirtseizoen

Het Duitse modemerk OLYMP Bezner KG staat bekend om zijn zakelijke kleding, maar heeft ook internationaal faam verworven met zijn moderne casual collecties. Een van de absolute basisstukken van de mannengarderobe is het poloshirt, en OLYMP heeft voormalig professioneel voetballer Kevin Kurányi aangetrokken als ambassadeur voor een gelimiteerde editie van hun poloshirt.

Heiko Ihben, Directeur Merk en Product bij OLYMP, zegt: “Het poloshirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken. Of het nu op kantoor is, in de vrije tijd, voor zakelijke of privé-afspraken, met pantalon, jeans, een poloshirt is geschikt voor elke gelegenheid. Naast talloze variaties in kleuren en details wordt onze collectie gekenmerkt door onze gebruikelijke hoge kwaliteit en een eigentijdse pasvorm. Met onze OLYMP fan poloshirts richten we ons nu op iedereen die op stijlvolle wijze zijn passie voor sport en zijn enthousiasme voor zijn team wil laten zien. Kevin Kurányi belichaamt deze benadering perfect, zeker gezien het aanstaande grote sportevenement in ons land.”

De vijf sportieve poloshirts zijn ontworpen in de nationale kleuren van de sportlanden Duitsland, Italië, Spanje, Nederland en Frankrijk. De nationale kleuren zijn te vinden op de kraag en manchetten.

Kevin Kurányi, 42 jaar oud, is een voormalig Duits voetballer. De spits maakte zijn debuut in het professionele voetbal bij VfB Stuttgart in 2001. Kevin Kurányi heeft ook 52 interlands gespeeld (19 doelpunten) voor het Duitse nationale elftal en was runner-up op het Europees kampioenschap met het DFB-team in 2008.

Bron: OLYMP

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0