Omzetstijging voor Hackett London

HackettHackett London, het Britse luxe merk voor herenmode, kinderkleding en accessoires heeft onlangs het jaarverslag over het boekjaar dat eindigt op 31 maart 2015 ingediend bij het Britse Companies House. Het bedrijf maakt enkel omzetcijfers bekend. Daaruit dat de omzet van Hackett met 8,7 procent steeg, van 152 miljoen pond tot  165 miljoen pond.

De onderneming dankt de omzetstijging aan de groei in zowel de retail en groothandel kanalen. Hackett zag de detailhandelsverkopen met 10 procent toenemen, mede door het eerste volledige jaar van de flagship store op Regent Street in Londen en de opening van een nieuwe winkel in Old Broad Street in de City van Londen. Daarnaast opende Hackett winkels in Lissabon, Amsterdam en Mexico. De wholesale-omzet groeide met Franchise partners door opening van winkels in India, China en Zuid-Amerika.

Hackett London zet zijn wereldwijde expansie in het lopende jaar voort met de opening van nieuwe winkels in Stockholm en Düsseldorf. Begin 2016 zal het een stand-alone winkel openen in. Tegelijkertijd blijft het merk zijn digitale platform te ontwikkelen en te optimaliseren haar bestaande activiteiten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0