Only for Men Geldermalsen heropend

Beeld: Only for Men

Only for Men Geldermalsen is heropend nadat de winkel een aantal dagen gesloten was voor een herinrichting. De winkel is onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken om aan de klantwensen te voldoen. De Only for Men vestiging heeft een nieuwe uitstraling gekregen en het shopgemak is verder bevorderd. Ook zijn er een koffiebar, een breder merkenpakket en nieuwe shop-in-shops van Blue Industry, PME Legend, Profuomo, Donkervoort en Dutch Dandies. Zo kan de man in één keer slagen, staat in een persbericht van Only for Men.

Om de heropening groots te vieren, was er een spraakmakende openingsactie: de allereerste klant heeft namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze gewonnen. Niet alleen de eerste klant viel in de prijzen maar ook de tweede klant ontving een kostuum voor €10,- en de derde klant ontving een kostuum voor €20,-. In de ochtend stond er al een rij met mannen die een kostuum wilden bemachtigen. Ook was er om 13:00 uur een officieel openingsmoment met Hans Kraay jr.

De avond stond geheel in het teken van Formule 1 met niemand minder dan Robert Doornbos. Klanten konden zich laten inspireren door het verhaal van de voormalig autocoureur, de strijd tegen hem aan gaan in de race simulator of alle ins en outs van het huidige Formule 1 seizoen horen. De hele avond werden er hapjes en drankjes verzorgd door lokale ondernemers. Het was een geslaagde avond met een grote opkomst van Formule 1 fans.

De heropening wordt de hele week nog gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Er zijn gespecialiseerde schoenpoetsers en een barbier. Als klanten hun gegevens achterlaten in de winkel maken ze ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0