Only for Men naar Almere

In september opent Only for Men een nieuwe winkel in Almere. Dat meldt de mannenmodeketen aan de redactie van Vakblad Mannenmode. De winkel wordt de 16e Only for Men-winkel in Nederland. Het pand heeft een oppervlakte van 1000m2. Hier wordt een groot assortiment aan mannenmode van diverse topmerken aangeboden.

De Nederlandse mannenmodewinkel Only for Men blijft groeien. Daarbij wordt continu gekeken naar kansrijke nieuwe markten en vestigingsplaatsen. Only for Men is momenteel vooral zichtbaar in Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. Door de opening van de nieuwe winkel in Almere gaat de mannenmodewinkel steeds meer richting een landelijke dekking.

In de nieuwe winkel in Almere wordt het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen voor hun gehele outfit. Naast het grote aanbod van de bekende mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Almere zal de eerste winkel van Only for Men zijn met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je een barbier, een extra groot horecagedeelte en een directe vermaakservice. Door de hele winkel staan kleinere kassablokken, om lange rijen te verminderen. Tot slot zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden. Mannen kunnen ook terecht voor goede deals en advies van een team van gespecialiseerde modeadviseurs.

Ook zal in Almere het personal shoppingconcept gelanceerd worden. Klanten kunnen hier kosteloos terecht voor personal shopping. De klant wordt (eventueel samen met je vrienden) geadviseerd in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en één-op-één assistentie. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Klanten kunt gewoon naar de nieuwe winkel komen, persoonlijk advies krijgen, genieten van een drankje en zelfs tegen vrienden racen in ‘playseats’. Winkelen moet op deze manier écht een uitje worden voor de klant.

De nieuwe Only for Men winkel zal zich vestigen op Citadel 14 in Almere.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0