Only for Men opent eerste Limburgse vestiging in Beek

Op woensdag 14 oktober opende mannenmodewinkel Only for Men in het overdekte winkelcentrum Makado in Beek. De modeketen focust, ondanks de moeilijke periode rondom de coronacrisis, op nieuwe markten en vestigingsplaatsen. Mede daardoor zijn zij hard op weg naar landelijke dekking. Deze zeventiende Only for Men winkel is de eerste in provincie Limburg.

Warenhuis voor mannen met persoonlijke touch
“Het wordt echt een aanwinst voor Limburg, een dergelijk concept bestaat hier naar mijn idee nog niet. Wel chique winkels vol stijlvolle merken, maar niet zo ongedwongen, uitgebreid en gemakkelijk zoals hier” laat storemanager Patrick van den Biggelaar de redactie van MannenMode weten. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Hierin zal niet alleen business en casual mannenmode centraal staan, maar ook schoenen en accessoires. Mannen die willen winkelen wanneer het hen uitkomt, kunnen een afspraak maken met een persoonlijk stijladviseur. Deze staan ook buiten de reguliere openingstijden voor de klanten klaar.

Winkelbeleving en gemak
Ondanks de lastige tijden, kiest Only for Men ervoor om bewust te investeren in groei. Dit doen ze naar eigen zeggen door hun winkelformule te introduceren aan een nieuw publiek. “Binnen deze winkelformule staan gemak en beleving centraal. Daarom kan je niet alleen kiezen uit tientallen topmerken, maar ook een kop koffie drinken aan de bar, een rondje racen in een playseat of nieuwe kleding direct laten vermaken in het atelier. Winkelen moet op deze manier een uitje worden voor de klant” aldus den Biggelaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0