C.A.S.T.-organisatie tevreden over ISLN

ISLNAfgelopen zondag, maandag en dinsdag vond in C.A.S.T. de ISLN plaats. De organisatie spreekt van ‘drie succesvolle dagen’. Nadine Rozenbrand: “het was gezellig druk in C.A.S.T.. Er hing een goede sfeer en bezoekers waren aangenaam verrast door de aankleding van het pand. Witte lopers bij binnenkomst, diverse schoenpresentaties door het centrum en overal waren leuke teksten en kreten te lezen. In de lange gang bij de entree lieten young designers hun creativiteit los op blanco sneakers die tot unieke exemplaren werden omgetoverd en bij het Middenplein demonstreerde SLEM verschillende 3D printers.”

Gastexposanten
Tijdens deze ISLN-editie waren bijna zeventig extra gastexposanten op de beurs. Niveau 2 stond volledig in het teken van tassen, kleinlederwaren en diverse modeaccessoires en ook in het hotel waren opnieuw twee verdiepingen met gastexposanten aanwezig. “Op beide verdiepingen zorgde een live DJ voor een prettige sfeer op de beursvloer en door de aangepaste indeling op niveau 1 oogde de beurs bij binnenkomst open en ruim”, aldus Rozenbrand.

Vernieuwing?
Aanwezige retailers waren niet allemaal even tevreden over de afgelopen ISLN-editie. “Ik heb natuurlijk geen teller om mijn nek hangen, maar naar mijn beleving was het vrij tammetjes qua bezoekersaantal”, zegt Hilly Douma van Douma Schoenen. “Ik was dan wel wat aan de late kant, maar vond het toch verrassend dat sommige gastexposanten hun stand al rond 15.00 uur aan het inpakken waren. Dat is niet echt gastvrij. Bovendien zag ik best veel van hetzelfde. Het mag allemaal best wat vernieuwender zijn.” Een andere retailer, die liever niet bij naam genoemd wil worden, vond de gastexpo zelfs ‘heel slecht’. “Er stonden weer veel dezelfde merken en bovendien doet iedereen een beetje hetzelfde: veel meer dan een kleurtje wordt er meestal niet veranderd. Ik mis echt de vernieuwing. En dat is ook wel begrijpelijk: door de crisis pakt iedereen alles erbij om maar omzet te maken.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0