Overhemden.com lanceert app voor overhemden

overhemdenOverhemden.com heeft deze week een app voor overhemden gelanceerd. De app geeft toegang tot meer dan 2.000 verschillende overhemden van nationale en internationale merken. De overhemden worden in hoge resolutie getoond, en de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Verder onthoudt de app persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens. Tot slot is het eenvoudig om in het platform af te rekenen met alle bekende betaalmethoden.

“De wereld van herenmode en mooie overhemden kopen verschuift langzaam naar online en apps”, aldus Sean Heukels, oprichter van Overhemden.com. “Wij bieden een zo goed mogelijke en zo persoonlijke mogelijke ervaring op dit nieuwe medium. Maar we zijn natuurlijk nog immer telefonisch bereikbaar voor écht persoonlijk advies, de app zit tenslotte op de telefoon.”

Overhemden.com heeft als missie om mooie en exclusieve merken overhemden makkelijk toegankelijk te maken voor consumenten en bedrijven met een hoge graad aan persoonlijke service. Dit doet zij online met een webshop en een eigen app voor iOS en Android, en offline in de Heerenzaak te Amsterdam.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0