P1 Underwear: ‘stoere boxershorts, goedgekeurd door vrouwen’

Pauline en SebastiaanStoere boxershorts, dat brengt het nieuwe merk P1 Underwear. De verpakking is geïnspireerd op een sigarettenpakje, compleet met waarschuwingsteksten als ‘Warning. May contain nuts’, ‘Makes every badass look good’,  en ‘May cause mass hysteria’. Pauline Mulder, eigenaresse en ontwerpster van P1 Underwear, wil zich met haar merk richten op mannen die gaan voor het allerbeste. “Het is geen heren ondergoed, maar een mannen boxer. De man waarvoor ik deze boxershorts ontworpen heb is uitgesproken, doelgericht en heeft humor.”

Zwemmer Sebastiaan Verschuren staat model voor de campagne. “Ik vind Sebastiaan een echte badass”, zegt Mulder, die als tiener op topniveau tenniste. “Het kost veel doorzettingsvermogen, toewijding en karakter om te komen waar hij is. Zijn passie en positiviteit zijn een fantastische match met P1 Underwear en maken hem het perfecte model.”

P1 Underwear maakt gebruik van hoge kwaliteit materialen en biedt ultiem comfort en een optimale pasvorm . Dankzij 95% katoen, 5% elasthaan en 210 gram katoen met stretch materiaal behouden de shorts volgens Mulder beter hun vorm en kwaliteit, ook na vaker dragen en wassen.

Voor de retail heeft P1 Underwear een vendingmachine bedacht en staan meerdere guerrilla-acties op de planning om het merk verder onder de aandacht te brengen.

P1_VendingMachine

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0