Pakken van Skopes nieuw in de Benelux

Skopes 2Sinds 15 juni vertegenwoordigt AAA Fashion Agency het Britse modemerk Skopes voor de Benelux. Skopes brengt een uitgebreide confectielijn in het midden-hoge segment, afgestemd op een brede doelgroep, de laatste modetrends en met een jong en tijdloos karakter. Naast een ruime variatie aan kreukvrije, zakelijke pakken en jasjes heeft het merk een groot assortiment aan gelegenheidskleding.

Verder biedt Skopes een breed N.O.S. en voorraadprogramma met een scala van mix & matchpakken, waarbij verschillende maten van jasjes en broeken vrij te combineren zijn. De maatvoering gaat t/m maat 72. Naast confectie levert het merk ook bedrijfskleding en mogelijkheden voor het ontwikkelen van een eigen label.

“De inkoopprijzen zijn aantrekkelijk, de marges uitstekend en de winkelverkoopprijzen scherp”, aldus Brenda van Melle van AAA Fashion Agency. “Zonder enig compromis te doen aan de kwaliteit, verwerking en comfort, proberen we nu samen met Skopes tot een succes te maken in de Benelux.” Wie geïnteresseerd is in een collectiepresentatie belt met Brenda van Melle op +31 (0) 6 547 25 032.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0