Panorama Berlin verhuist naar Tempelhof

Beeld: Panorama Berlin

Komende winter vinden de vakbeurzen Panaroma Berlin en Selvedge Run & Zeitgeist op een nieuwe locatie plaats: luchthavencomplex Tempelhof. Stilstand is terugstand, aldus de beursorganisatie. “In het licht van de ingrijpende veranderingen die de mode-industrie doorkruisen, wordt de relevantie van conventionele beursformaten zoals we die nu kennen in twijfel getrokken. Doorgaan met steeds hetzelfde, kan niet meer.”

Panorama Berlin heeft zich in zeer korte tijd gevestigd als een van de meest toonaangevende beurzen van de Berlin Fashion Week. Tegelijkertijd is er in het afgelopen decennium een ​​overvloed aan extra inkoopkanalen ontstaan ​​voor consumenten in de detailhandel, zowel offline als online.

Om aan de steeds veranderende consumentenbehoefte te voldoen presenteert Panorama onder het motto ‘rebel with a cause’ komende editie diverse vooruitstrevende labels. Welke merken dit concreet zijn is echter nog niet duidelijk.

Deze week kondigde de Berlijnse beurs tevens de komst van nieuwe marketingdirecteur Jürgen Putzer aan. Putzer is als marketingdirecteur verantwoordelijk voor de gehele marketingstrategie en herstructurering van de beursactiviteiten.

De komende editie van Panorama Berlin en Selvedge Run & Zeitgeist is van 14 tot en met 16 januari 2020. Meer informatie staat op www.panorama-berlin.com en www.selvedgerun.com/.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0