Lezingen op Panorama Berlijn

1_PanoramaTijdens de Panorama Fashion Fair in Berlijn die van 17 tot en met 19 januari gehouden wordt, valt er voor de bezoeker genoeg leerzame informatie te verzamelen. In lezingen van onder andere TextilWirtschaft, STEP Magazin en DFROST komen vragen aan bod als: ‘Wat zijn de vrouwentrends van dit moment?, Welke producten tillen de business naar een hoger plan? en Welke conclusies kunnen worden getrokken terugkijkend op het afgelopen seizoen?’

Professionele spelers in het veld vertellen over hun ervaringen en visies. In haar lecture ‘Step Trend Update’ zal agente Karolina Landowski spreken over de belangrijkste must-haves voor het komende seizoen, legt ze uit hoe silhouetten de collecties bepalen en verklaart ze haar sterke focus op schoenen, tassen en accessoires.

In ‘The State of Retail’ komen managing director Christoph Stelzer en creative director Daniel Juric aan het woord en behandelen interessante paradigma-shifts in site-based retail. Sprekend over de ‘consulting competence as the missing link’ werpen zij een nieuw licht op ontwikkelingen in de branche.

RE
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0