Paul Smith’s terugkeer naar: Pitti Uomo

Paul Smith lanceert SS2025-collectie tijdens Pitti Uomo 106

Paul Smith, de Britse modeontwerper, keert terug naar de Pitti Immagine Uomo in Florence om zijn nieuwe lente/zomercollectie voor 2025 te presenteren. Dit bijzondere evenement, dat plaatsvindt op de openingsdag van de 106e editie van de beurs op 11 juni 2024, markeert een belangrijke mijlpaal in de lange relatie tussen Smith en Pitti Uomo.

Paul Smith, wiens carrière in 1970 begon, heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de wereld van herenmode. Bekend om zijn vermogen om de klassieke herenpak nieuw leven in te blazen met een speelse en innovatieve benadering, heeft Smith een unieke plek in de modewereld verworven. Zijn collecties, die zowel respect tonen voor traditionele kleermakerskunst als een frisse blik werpen op hedendaagse stijlen, hebben hem wereldwijde erkenning en waardering opgeleverd.

De keuze voor Florence en Pitti Uomo als podium voor de lancering van zijn lente/zomercollectie 2025 benadrukt Smith’s affiniteit met deze modehoofdstad en zijn toewijding aan uitmuntendheid in herenmode. “Ik ben ontzettend enthousiast om Pitti Uomo te openen met het debuut van mijn lente/zomer 25 herencollectie,” verklaarde Smith. Zijn terugkeer naar Pitti Uomo, waar hij een van de eerste gastontwerpers was in 1993, wordt gezien als een “prachtig moment dat enkele van de beste herenmode op een zeer reële manier belicht.”

Raffaello Napoleone, CEO van Pitti Immagine, prees Smith als een “visionaire ontwerper” en “een grote vriend” van Pitti. Deze samenwerking heeft door de jaren heen vele gedenkwaardige momenten voortgebracht, en de aanstaande editie belooft een nieuw hoogtepunt te worden in de voortdurende relatie tussen Smith en het evenement.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0