Peter Holtkamp richt zich met Paulo Bellini schoenen op herenmodezaken

Steeds meer herenmodezaken gaan schoenen bijverkopen. Dat merkt ook Peter Holtkamp, vertegenwoordiger van het Portugese schoenenmerk Paulo Bellini. “De laatste twee jaar is dat enorm toegenomen”, zegt hij. “Kledingzaken stemmen de collectie schoenen precies af op de kleding die ze verkopen. Als ze bij het passen ook de schoenen aanbieden, staat dat gelijk gekleed. Daarbij gaat de collectie over een langere periode mee.”

Bijzonder aan de collectie van Paulo Bellini is dat voor elke schoen een bijpassende riem en horlogeband verkrijgbaar is. “Horloges komen met een specifieke band, maar ook los hebben we dus banden gelijk aan de schoenen. Daarmee kun je ook in de etalage of in de winkel een stukje beleving creëren”,  aldus Holtkamp.

Startorder is drie paar per model, kleur maakt daarbij niet uit. Schoenen zijn per paar na te bestellen. Maten gaan van 38 t/m 48. Ook halve maten zijn leverbaar. “Wij leveren vrijwel alles direct uit voorraad”, zegt Holtkamp. “Aan een speciale bestelmodule via de website wordt momenteel gewerkt. Ik verwacht dat die in november klaar is. Dan kunnen retailers zelf inloggen en gelijk de totale voorraad zien en bestellen. Van wat op backorder staat, wordt de verwachte levertijd weergegeven. Daarmee is alle informatie compleet en overzichtelijk.”

paulobellini

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0