Preview Gallery Düsseldorf

Beeld: Gallery Düsseldorf

De organisatie van modevakbeurs Gallery gaf de redactie van Vakblad Mannanmode alvast een preview van de komende editie, die plaatsvindt van 20 tot en met 22 juli in Düsseldorf. De organisatie onthult dat de ‘Alte Schmiedehallen’, de grootste hal van het driedaagse event, zal worden opgedeeld in twee verschillende delen: één derde zal gereserveerd worden voor accessoires en schoenen uit het premium, urban en contemporary segment, met de focus op design, avant-garde en schoenen en accessoires passend bij avondkledij, de overige twee derden zullen gereserveerd worden voor fashion. Deze nieuwe, duidelijke segmentatie wordt gemarkeerd door een geometrische afsplitsing die het verschil tussen de twee delen duidelijk markeert.

Ook nieuw is het SHOWROOM CONCEPT, waar merken in plaats van het hele jaar door, 5 dagen een showroom kunnen huren van 19 tot en met 23 juli, al vanaf 1 dag vóór tot 1 dag na de orderdagen op Gallery.

Gallery presenteert agenturen en premiummerken en geeft inzicht in en biedt inspiratie voor een succesvolle winkelpresentatie. Gemiddeld trekt Gallery ongeveer 6.500 internationale professionals uit de branche naar Düsseldorf. Ongeveer 800 internationale merken uit zo’n 20 landen waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Scandinavië, Turkije, Polen en de VS, presenteren hun lente/zomer 2020-collecties tijdens de beurs. Voor meer informatie en registratie gaat u naar www.gallery-duesseldorf.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0