Preview Gallery FASHION en Gallery SHOES

Ulrike Kähler
Managing Director Igedo Company

De Gallery FASHION en Gallery SHOES bieden samen met hun begeleidende vijfdaagse beurs SHOWROOM CONCEPT, die samenvalt met Supreme Düsseldorf vanaf 28 augustus 2020, de eerste gelegenheid voor de sector om van 30 augustus tot 1 september 2020 samen te komen in Duitsland. “Na deze laatste maanden, die voor iedereen uiterst moeizaam en stressvol waren, kijken we er echt naar uit om beide sectoren in Düsseldorf in één gezamenlijk bestel- en informatieplatform te verwelkomen”, vat Ulrike Kähler, de directeur van Igedo Company die verantwoordelijk is voor beide Gallery-formaten, samen. “Dit is onze manier om te proberen een beetje normaliteit te creëren in deze ongekende tijd en situatie, want dat is wat we nu allemaal nodig hebben. Geen van onze bezoekers of exposanten hoeft zich zorgen te maken als ze hier zijn. We zijn verder gegaan dan alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om het hoogst mogelijke veiligheidsniveau te garanderen.”

Veiligheid eerst
“Een zorgvuldig gepland hygiëneconcept in coördinatie met de Areal Böhler en de verantwoordelijke instanties garandeert de hoogste normen. Er zijn wijzigingen aangebracht in het gastenmanagement en samen met de verantwoordelijke partnerbedrijven kunnen de bezoekers zich ontspannen in de wetenschap dat alle aspecten zijn afgedekt en dat ze na de verplichte online registratie en de ticketscan gewoon het evenement kunnen betreden en verlaten. Door de uitgebreide plattegronden bieden alle hallen meer dan voldoende ruimte om te bewegen.”

Ruimteverdeling
Op de gecombineerde Gallery FASHION en Gallery SHOES zal er een mix zijn van ca. een derde mode en ca. tweederde schoenen. Op basis van ervaring verwacht de organisator van de beurs in september 2020 de bezoekersaantallen goed onder controle te kunnen houden. “Voor COVID-19 werden we niet beschouwd als een grootschalig evenement in officiële zin en nog minder tijdens COVID-19”, vervolgt Ulrike Kähler.

De bijbehorende vijfdaagse SHOWROOM CONCEPT met bekende agentschappen en merken vindt zoals altijd plaats in de ‘Halle am Wasserturm’ en deels ook in de ‘Kaltstahlhalle’. Tijdens de komende gecombineerde Gallery FASHION en Gallery SHOES zal de ‘Kaltstahlhalle’ min of meer de thuisbasis blijven van het PREMIUM segment. De segmenten CONTEMPORARY, URBAN en AVANTGARDE zullen zich in de andere hallen bevinden met merken die per stijlcategorie zijn ingedeeld. Hetzelfde geldt voor KIDS’ en COMFORT. “We zullen ervoor zorgen dat er een aantrekkelijke en spannende mix op de winkeliers wacht, die ook de exposanten onderling inspireert. ‘Buiten de gebaande paden denken’ is het onderliggende motto van het evenement. We moeten enthousiasme opwekken voor de producten en onze branche. In deze tijden van crisis is het geven van een positieve impuls en nieuwe inspiratie belangrijker dan ooit”, besluit Ulrike Kähler.

Fashion Bridge Düsseldorf
Het versterken van Düsseldorf als ‘modebrug’ staat samen met Supreme Düsseldorf centraal. Regelmatige shuttles zullen de twee evenementen met elkaar verbinden. Beide bedrijven wilden van meet af aan de aantrekkingskracht van Düsseldorf als modelocatie op één gemeenschappelijke datum behouden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0