Preview Gallery SHOES & Fashion

“De business in de markt trekt weer aan…” Zo opende Ulrike Kähler, Managing Director van Igedo Company en Gallery Project Director, de preview van de komende Gallery SHOES & Fashion. Ze vervolgde dat met meer dan 400 deelnemende merken de ‘Alte Schmiedehallen’, de ‘Kaltstahlhalle’ en de ‘Halle am Wasserturm’ weer bijna volledig vol zitten.

Reguliere datum
“We kijken er echt naar uit om het evenement weer op de reguliere datum te houden, die samen met de eerdere Gallery Fashion nu weer zoals gewoonlijk ieder seizoen plaats zal vinden”, vervolgde Ulrike Kähler. “We zijn verheugd om zoveel terugkerende exposanten te verwelkomen bij Gallery SHOES. Bovendien brengt Agentur Muth nieuwe en gevestigde merken zoals Bikkenbergs, Castaner of L’Autre Chose naar het beursterrein.” Achim Gabor, voorzitter van de raad van bestuur van Gabor Shoes AG, vulde aan: “Ik kijk ernaar uit om met onze merken de fysieke editie van Gallery SHOES in Düsseldorf weer bij te wonen. Het is belangrijk om collecties weer persoonlijk te kunnen presenteren en we hopen gedurende deze drie beursdagen veel klanten te mogen verwelkomen.”

Positieve feedback
Over het algemeen meldt het organiserende Igedo-team positieve feedback, vooral van de Duitse industrie: “Bezoekers en exposanten kijken er blijkbaar erg naar uit om weer deel te nemen aan het belangrijke schoenen-orderplatform in het hart van Duitsland en de stemming is zeer optimistisch. Zoals ze benadrukken, is het kunnen aanraken en vasthouden van producten een van de belangrijkste criteria bij het bestellen van schoenen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0